1. Computerapparatuur
  2. wifi versterker

Top 10 beste wifi versterkers van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 jul. 2023

Ben je op zoek naar een wifi versterker om je internetbereik te vergroten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst voor je met de top 10 beste wifi versterkers. Door deze lijst zal jouw zoektocht naar de perfecte wifi versterker gemakkelijker gemaakt worden. We hebben al het nodige onderzoek gedaan om jou te helpen bij het maken van de beste keuze. Dit betekent dat alle wifi versterker die op deze lijst staan, de kwaliteiteisen voldoen en geschikt zijn voor jouw situatie.

Interesse in welke wifi versterkers door de gameliefhebber als beste beoordeeld is en dientengevolge in onze beste top 10 is beland? Hieronder ga je het meemaken.

Inhoudsopgave

Mick
Mick

Professioneel gamer

Gamer en blogger Mick brengt je up to date over laatste nieuwe en de beste game producten. Mick is zelf al jaar en dag gamer en heeft tigtallen games gespeeld, zowel als hobbyist als professional. Als blogger van GamesBuddy.nl legt hij vast welke [zn_mp_ev] er als beste gekozen zijn door de klant en daardoor in onze top 10 geëindigd zijn.

Last Updated: 10:10AM 1/19/2024

Top 10 wifi versterkers

De beste 10 wifi versterker weerspiegelt een raadgeving aan wifi versterkers uitgaande van reviews en opinies die op het web te achterhalen zijn en geschreven door klanten voor klanten. Zo geven klanten in feite elkaar advies, want wie weet het anders beter dan de klant zelf? Uiteraard verschilt de ene mening van de andere en niet ieders favoriete wifi versterker is terug te vinden in de top 10, maar het heeft een goed algemeen beeld en kan perfect zijn voor diegene die nog niet goed weten welke wifi versterker ze willen kopen. De beste wifi versterkers zijn als volgt verkozen:

1. MD-goods ®

Met onze MD-goods® wifi versterker is het einde van je wifi problemen in zicht. Met onze versterker heb je volledige wifi dekking in je woning. De versterker heeft een snelheid van 300Mbps, waardoor je met gemak al je favoriete streaming diensten kunt gebruiken. Bovendien heb je geen extra kabel nodig, de versterker is eenvoudig aan te sluiten op je stopcontact. Onze MD-goods® wifi versterker is eenvoudig te bedienen en gebruiksklaar. Bij aankoop wordt je geleverd met een NL handleiding en een gratis kabel voor internet verbinding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de versterker te gebruiken als een repeater. Zo kun je ook in de meest afgelegen hoeken van je huis genieten van een constant en stabiel wifi signaal. Ben je het beu om veel tijd te besteden aan het zoeken naar het beste wifi signaal? Met onze MD-goods® wifi versterker heb je altijd een perfecte en stabiele verbinding in je hele woning. Dit is de perfecte oplossing voor al je wifi verbindingsproblemen.

2. AVM FRITZ!

De AVM FRITZ!Repeater 1200 AX is een krachtige Wi-Fi versterker met een hoge bandbreedte van maximaal 2400 Mbps. Deze versterker is perfect voor het verbinden van meerdere apparaten tegelijkertijd, zoals laptops, tablets, smartphones etc. Hij is ook geschikt voor het streamen van 4K-video's en het spelen van online games. Met deze versterker krijg je een betrouwbare en krachtige verbinding, zelfs als je ver van je router staat. Met de AVM FRITZ!Repeater 1200 AX maak je gemakkelijk gebruik van het intelligente FRITZ! Mesh-systeem. Hiermee kun je verschillende FRITZ!-producten met elkaar verbinden om een super-robust Wi-Fi-netwerk te creëren. Daarnaast heeft de versterker een zeer energiezuinig ontwerp met een laag stroomverbruik, wat goed is voor het milieu. Daarnaast is de versterker veilig en beveiligd, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de privacy van je gegevens. De FRITZ!Repeater 1200 AX is eenvoudig te installeren en biedt je een betrouwbare verbinding met betere prestaties.

3. TP-Link WiFi Versterker

De RE450 is eenvoudig te installeren met de TP-Link Tether-app. Deze app stelt je in staat om je wifi-netwerk te beheren en te monitoren vanaf je iOS- of Android-apparaat. De TP-Link RE450 maakt gebruik van Beamforming-technologie, wat betekent dat het signaal direct wordt verzonden naar je draadloze apparaat, wat resulteert in een betere verbinding en een betere prestatie. Met de RE450 heb je de mogelijkheid om je bestaande wifi-netwerk te upgraden met maar liefst twee extra netwerken, zodat je meer apparaten kunt aansluiten, zonder dat de prestaties van het netwerk eronder lijden. Met de TP-Link RE450 wifi versterker kun je eenvoudig het bereik en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk vergroten. Het maakt gebruik van de Wireless AC standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden tot 1750 Mbps kan leveren, waarvan 450 op de 2,4 GHz frequentieband en 1300 Mbps op de 5 GHz frequentieband. De installatie is eenvoudig met de TP-Link Tether-app, waarmee je je wifi-netwerk kunt beheren en monitoren vanaf je iOS- of Android-apparaat. Daarnaast maakt de RE450 gebruik van beamforming-technologie waardoor het signaal direct naar je draadloze apparaat wordt verzonden. Met de RE450 heb je de mogelijkheid om je bestaande wifi-netwerk uit te breiden met twee extra netwerken zonder dat de prestaties eronder lijden.

4. PuroTech Wifi Repeater

PuroTech Wifi Repeater Wifi Versterker Stopcontact 300Mbps 2.4 GHz Inclusief Internetkabel Booster Extender is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun wifi-verbinding te versterken. Met deze wifi versterker krijg je een betere en stabielere verbinding en kan je gemakkelijk meer toestellen aansluiten. De wifi versterker is zeer eenvoudig te gebruiken en werkt met elke router. Je hebt geen extra software of configuratie nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het aansluiten van de versterker op een stopcontact en de internetkabel in de versterker te pluggen. Vervolgens kun je je router of modem aansluiten op de versterker en je wifi-signaal versterken. Je wifi-verbinding wordt sterk verbeterd, waardoor je betere prestaties en betere stabiliteit krijgt.

5. Repeater 6000 AX WiFi versterker

Met de AVM FRITZ!Repeater 6000 kunt u thuis een stabiel Wi-Fi-netwerk creëren met de nieuwste WIFI 6-technologie. Dit apparaat zorgt ervoor dat uw gegevens met een totale doorvoersnelheid van 6.000 Mbit/s blijft stromen, zelfs als er veel apparaten tegelijk gebruikt worden. Dankzij zijn drie radio-eenheden biedt deze repeater een perfecte Wi-Fi-dekking tot in de verste hoeken van uw huis. Bovendien is het ook mogelijk om het als bekabeld accesspoint te gebruiken. Met twee geïntegreerde gigabit-LAN-aansluitingen (2,5 gigabit en 1 gigabit) kunt u een razendsnelle NAS-verbinding of een LAN-bridge creëren, en ook apparaten zonder Wi-Fi aansluiten. Met de AVM FRITZ!Repeater 6000 krijgt u dus een extreem stabiel Wi-Fi-netwerk met de nieuwste WIFI 6-technologie en een enorme bandbreedte voor optimale prestaties. Het apparaat zorgt voor een perfecte Wi-Fi-dekking in uw hele woning en biedt ook de mogelijkheid om andere netwerkapparaten aan te sluiten via de geïntegreerde LAN-aansluitingen. U kunt er zeker van zijn dat u met deze repeater altijd een snelle en betrouwbare Wi-Fi-verbinding heeft.

6. Trusted Goods®

Met deze Trusted Goods® wifi versterker is het installeren eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar het apparaat te verbinden met jouw router en de wifi versterker is direct klaar voor gebruik. Daarnaast heeft de wifi versterker een slimme stopcontactfunctie. Hiermee kun je gemakkelijk één stopcontact gebruiken voor twee apparaten. Zo heb je toch alle ruimte op je stopcontact. De Trusted Goods® wifi versterker is klein en compact, wat hem ideaal maakt om overal mee naar toe te nemen. Je kunt de versterker instellen en je wifi verbinden waar je maar wilt. Of je nu bij vrienden bent of op vakantie, de wifi versterker zorgt altijd voor een sterk signaal. Bovendien is de versterker uitgerust met een laag energieverbruik, zodat je zeker weet dat je geen extra energie kwijt bent als je de wifi versterker gebruikt. Kortom, met deze wifi versterker kun je overal genieten van een sterk en betrouwbaar wifi signaal.

7. WiFi Extender

De WiFi Extender WiFi Versterker is een multi-functionaliteit apparaat dat uw draadloze netwerk versterkt met een bereik tot 2640 vierkante voet. Het is ontworpen met de nieuwste technologie en beveiligingsfuncties om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden. Het is een plug-and-play apparaat dat eenvoudig en snel op uw netwerk is aan te sluiten. Het bevat een WPS-knop met Ă©Ă©n klik waarmee u uw netwerk met een druk op de knop kan beveiligen. De WiFi Extender WiFi Booster maakt gebruik van de nieuwste MTK7628-chip, waardoor een draadloze overdrachtssnelheid tot 300 Mbps mogelijk is. Het is een compact apparaat dat gemakkelijk kan worden geĂŻnstalleerd en verplaatst. Het heeft twee werkingsmodi, AP-modus en relaismodus, waarmee u het beste uit uw draadloze netwerk haalt. U kunt ook draadloze apparaten zoals laptops, tablets en smartphones aansluiten op het apparaat met een verbinding met hoge snelheid.

8. TP-Link WiFi Versterker

De RE650 is een eenvoudig te installeren en te gebruiken wifi versterker. De RE650 heeft een grote externe antenne waardoor er een betere signalenontvangst en een betere dekking is. Bovendien heeft de RE650 geavanceerde Dual Band technologie waardoor je twee frequentiebanden kunt combineren voor een optimale verbinding. Met de Gigabit Ethernet poort kun je een extern apparaat zoals een spelconsole, een computer of een IP-camera aansluiten op het netwerk. Ook is er een knop voor de mogelijkheid om het signaal op afstand te resetten. De RE650 is ideaal voor grote huizen of kantoren met veel gebruikers. De RE650 kan een netwerk van maximaal 500 m2 bedekken en tot wel 50 apparaten tegelijk aansturen. Het is ook mogelijk om meerdere RE650's tegelijk te gebruiken voor een nog betere dekking. Met de TP-Link Tether app, die beschikbaar is voor Android en iOS, kun je eenvoudig je netwerk beheren en instellen.

9. TP-Link Wi-Fi Range Extender

De Ethernet-poort op de TL-WA854RE kunnen ook Ethernet-apparaten zoals computers, gameconsoles en netwerkopslagdragers worden aangesloten. De TP-Link TL-WA854RE v2 Wifi versterker is een universele Wi-Fi Range Extender met een draadloze snelheid van 300 Mbps. De versterker is ideaal om een bestaand draadloos netwerk eenvoudig uit te breiden en zo "dode zones" te elimineren. Dankzij de compacte afmetingen en de mogelijkheid om de versterker te monteren aan de muur, is hij gemakkelijk inzetbaar en te (ver)plaatsen. Met de Range Extender en WPS toets kan je bovendien snel verbinding maken met client-apparaten. Door de Ethernet brug poort kan je ook Ethernet-apparaten aansluiten zoals computers, gameconsoles en netwerkopslagdragers. De TL-WA854RE is een gebruiksvriendelijke versterker die helemaal aan je wensen voldoet. Met de profielfunctie van de versterker worden eerder verbonden draadloze netwerken onthouden, zodat de gebruiker niet hoeft te resetten als de aangesloten router wordt veranderd. Met de TL-WA854RE vergroot je eenvoudig het bereik van je draadloos netwerk en geniet je van een vlekkeloze HD video, muziek streamen en online games.

10. AVM FRITZ!

De AVM FRITZ!Repeater 3000 is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Geen ingewikkelde installatie of configuratie nodig, je kan direct aan de slag. Met de tri-band technologie worden signaalverliezen vermeden en krijg je de beste draadloze dekking. Met de ingebouwde Gigabit-ethernetpoort kan je ook een kabelverbinding tot stand brengen voor een optimale performance. Met de AVM FRITZ!Repeater 3000 kan je zonder zorgen genieten van een draadloos netwerk met een uitstekende dekking. Deze wifi versterker is zo ontworpen dat hij een stabiele en supersnelle verbinding biedt voor al je apparaten, zoals laptops, tablets, smartphones en gaming-consoles. Met een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps kan je probleemloos downloaden, streamen en gamen. Bovendien is deze wifi versterker makkelijk te installeren en te gebruiken, dankzij de tri-band technologie en de ingebouwde Gigabit-ethernetpoort. Geniet van een draadloos netwerk met een uitstekende dekking met de AVM FRITZ!Repeater 3000.

Veelgestelde vragen over wifi versterkers

De top 10 wifi versterker doet zich voor uit fundamentele inspectie naar wifi versterkers die online te koop worden aangeboden op alle mogelijke sites. Klanten kunnen deze wifi versterkers reviewen wat plaats neemt op grote schaal. Wij verzamelen al die reviews en calculeren op deze manier welkewifi versterkers als beste gereviewd worden.

Je kunt een wifi versterker bemachtigen door naar de top 10 beste wifi versterkers te gaan en naar de specifieke wifi versterker te scrollen welke je in gedachte hebt. Nadien druk je op de button: “Goedkoopste winkel” waarop je doorgeleid wordt naar een andere webwinkel met de goedkoopste optie.

Per slot van rekening is de “Beste” uiteraard een mening. Elk individu geeft gelukkig een persoonlijke opinie en de een heeft de voorkeur voor die wifi versterker terwijl de ander juist net weer die andere wifi versterker ambieert. Het is daarentegen een gegeven dat globaal genomen klanten de nummer 1 in onze top 10 tot beste hebben verkozen. Is deze dan ook geschikt voor jou? Dat hang aft van wat jij precies zoekt in een wifi versterker. Wil je niet al te veel gedoe en laat ontwerp je bijvoorbeeld koud? Dan is het wellicht een idee om rekening te houden met een meer basis model zodat je ook geld bespaard. 

Ons laatste woord over wifi versterkers

Het is helemaal aan jou welke wifi versterker je uitkiest - er zijn immers genoeg opties die aan je kwaliteiteisen voldoen. Alles hangt af van je persoonlijke smaak en wat jij nodig hebt. Bekijk dit lijstje goed, en je zult zien dat er voor ieder wat wils is. Wees dus niet bang om te experimenteren – de meeste wifi versterkers hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, waardoor je je netwerk versterken zonder al te veel geld uit te geven. Gelukkig shoppen dus!

Waar je op moet letten als je een wifi versterker wilt kopen?

Wij adviseren er goed aan te doen om je bekend te maken met het lezen van reviews alvorens een wifi versterker eigen te maken. Op het moment dat er louter afwijzende reviews geschreven worden is een aankoop evident af te raden.

Evenwel, kun je reviews ordenen op rang van nieuw naar oud. Recentere reviews hebben dikwijls meer recht van spreken dan oude reviews door het simpele feit dat wifi versterkers ook doorontwikkelen.

Ten slotte, wat je in ogenschouw kan nemen zijn de productspecificaties. Waar ben jij naar op zoek in een wifi versterker? Wil jij een mooi ontwerp en extra mogelijkheden in je wifi versterker en betaal je graag een hogere prijs daarvoor? Of ben jij tevreden met basis, en gewoon functioneel die doet wat het moet doen? De opties zijn beiden aanwezig in onze top 10 dus bestudeer deze goed voordat je begint aan de bestelling. 

Disclaimer: Wij vangen een kleine commissie wanneer je via onze site de button   “Goedkoopste winkel” indrukt onderaan het tekstje van een wifi versterker in de beste top 10 en naar een  webshop wordt omgeleid om daar de wifi versterker te bestellen. Webshops of merken betalen ons ter verduidelijking niet om wifi versterkers te stimuleren op onze site. De beste top 10 staan louter in de top doordat klanten deze wifi versterkers dusdanig hebben gereviewd.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Advies van de beroepsgamer

Via de knop “Meer over games” kom je meer te weten over wat de echte must-haves zijn op het gebieden van gamen. Dit advies komt tot stand door ervaren gamers die precies weten wat je nodig hebt. Voor hen zijn deze producten namelijk ook onmisbaar voor de ultieme game ervaring,