1. Mobiele Apparaten
  2. smartwatch kind

Top 10 beste smartwatches kinderen van 2024

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2024

Attentie: Heb jij altijd al gedroomd van een smartwatch kind voor jouw kinderen? Op onze webshop hebben wij alle top 10 beste smartwatch kinden verzameld. Het was geen simpele zoektocht, maar uiteindelijk presenteren wij hier een lijst met de hoogste kwaliteit smartwatches voor kinderen. Deze lijst is geselecteerd op basis van prestaties, veiligheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met deze top 10 lijst hoeft jij nooit meer twijfels te hebben bij het zoeken naar een smartwatch voor jouw kind. Lees verder, ontdek de mogelijkheden en maak een weloverwogen keuze.

Ben je benieuwd welke smartwatches kinderen door gamers het hoogst is gewaardeerd en daardoor een plek in onze top 10 heeft verdiend? Je ontdekt het hieronder. We hebben de nieuwste en populairste games uitvoerig geëvalueerd op aspecten als gameplay, grafische kwaliteit, verhaallijn en interactie met gebruikers. Onze top 10 is met zorg samengesteld om een breed scala aan games te bieden die verschillende soorten spelers aantrekken, van doorgewinterde strategen tot gelegenheidsspelers. Elk spel in deze lijst is uitgebreid gerecenseerd door zowel experts als de spelgemeenschap, zodat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaande en meeslepende game-ervaring.

Inhoudsopgave

Mick
Mick

Professioneel gamer

Gamer en blogger Mick brengt je up to date over laatste nieuwe en de beste game producten. Mick is zelf al jaar en dag gamer en heeft tigtallen games gespeeld, zowel als hobbyist als professional. Als blogger van GamesBuddy.nl legt hij vast welke [zn_mp_ev] er als beste gekozen zijn door de klant en daardoor in onze top 10 geëindigd zijn.

Last Updated: 10:10AM 5/6/2024

Top 10 smartwatches kinderen

De beste 10 smartwatch kind weerspiegelt een raadgeving aan smartwatches kinderen uitgaande van reviews en opinies die op het web te achterhalen zijn en geschreven door klanten voor klanten. Zo geven klanten in feite elkaar advies, want wie weet het anders beter dan de klant zelf? Uiteraard verschilt de ene mening van de andere en niet ieders favoriete smartwatch kind is terug te vinden in de top 10, maar het heeft een goed algemeen beeld en kan perfect zijn voor diegene die nog niet goed weten welke smartwatch kind ze willen kopen. De beste smartwatches kinderen zijn als volgt verkozen:

1. GPSHorlogeKids©

De GPSHorlogeKids© is een modern en innovatief horloge, een echte smartwatch voor kinderen. De horloge heeft veel functies en mogelijkheden zoals 4G videobellen, SOS alarm, een geavanceerde GPS locatie-tracker en het horloge is spatwaterdicht. Het horloge wordt geleverd met een SIM-kaart, waardoor je altijd verbonden bent met je kind. Met de GPSHorlogeKids© smartwatch kun je de locatie van je kind in de gaten houden. Je krijgt een melding wanneer het horloge buiten een afgebakende zone wordt gebracht. Je kunt ook een SOS knop instellen, waardoor je kind direct contact met je op kan nemen. Bovendien heb je de mogelijkheid om een bericht, foto of video te sturen naar het horloge van je kind. Met deze smartwatch heb je de controle en krijg je de rust en vertrouwen dat je kind veilig is.

2. KUUS

KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is een uiterst innovatief horloge dat enorm veel mogelijkheden biedt. Het horloge heeft een 4G netwerk dat er voor zorgt dat uw kind altijd online kan zijn. Door middel van GPS locatie kunt u te allen tijde de locatie van uw kind zien. Daarnaast heeft het horloge een berichtenfunctie voor het versturen van berichten aan een ander KUUS. horloge of een smartphone. Ook biedt het horloge de mogelijkheid om te videobellen met een ander KUUS. horloge of smartphone. Dit biedt u de mogelijkheid om altijd in contact te blijven met uw kind. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is de perfecte manier om uw kind te beschermen. Het horloge is waterdicht en kan dus tegen een stootje. Daarnaast heeft het horloge een unieke SOS knop die meteen een alarm laat afgaan op uw smartphone zodra uw kind in nood is. U kunt ook een virtuele perimiet instellen. Als uw kind deze perimiet verlaat, krijgt u direct een melding. Kortom, de KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is de perfecte manier om uw kind te beschermen en in contact te blijven terwijl uw kind veel plezier heeft. Nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een voordelige prijs! KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is een innovatief horloge met vele mogelijkheden. Het 4G netwerk zorgt ervoor dat uw kind altijd online kan zijn. Door middel van GPS locatie en de unieke SOS knop kunt u uw kind altijd in de gaten houden.

3. AMYS ExtremeWatches

Deze smartwatch is voorzien van een ingebouwde simkaart, waarmee je je kindje makkelijk en zonder extra kosten in contact kunt houden. Je kunt eenvoudig een bericht of oproep verzenden naar je kindje. Deze smartwatch is gemaakt van stevig materiaal, waardoor hij bestand is tegen de elementen en tegen de krachtige spelletjes van je kindje. Daarnaast heeft de watch een krasbestendig scherm en diverse games, waar je kindje gebruik van kan maken. Daarnaast heeft deze smartwatch een GPS-tracker, waarmee je precies kunt zien waar je kindje is. Met de hulp van deze tracker kun je altijd zien of je kindje veilig is. Ook is er een ingebouwde camera aanwezig, waar je kindje prachtige foto's mee kan maken. Deze foto's kunnen makkelijk worden opgeslagen en vervolgens worden gedeeld met vrienden en familie. Met deze all-in-one kinder smartwatch heb je niet alleen een stukje veiligheid, maar ook veel plezier voor je kindje!

4. AyeKids Kinder Smartwatch

Deze AyeKids Smartwatch in het roze met simkaart is het perfecte accessoire voor elk avontuur. Het is gebouwd met een stevig en slijtvast design, waardoor het bestand is tegen alle avonturen. De AyeKids Smartwatch is ontworpen met het oog op veiligheid en gemak, het is dus eenvoudig te bedienen voor kinderen van alle leeftijden. De Smartwatch is uitgerust met een SOS-knop, waarmee kinderen jouw direct kunnen waarschuwen wanneer zij in nood verkeren. Met deze Smartwatch hebben kinderen ook de mogelijkheid om foto's te maken, berichten te versturen en te genieten van vele andere functies. De AyeKids Kinder Smartwatch Bel Functie SOS Knop Incl. Simkaart Roze is een must-have accessoire voor elk avontuurlijk kind. Met deze smartwatch zijn kinderen verbonden met elkaar en met hun ouders, en kan je je altijd zorgen maken over hun welzijn. Kinderen kunnen ook genieten van alle functies, zoals foto's maken, berichten sturen, een SOS-knop gebruiken en nog veel meer. Dit is een kwalitatief hoogwaardig product dat is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid, waardoor het perfect is voor kinderen van alle leeftijden. Koop nu deze AyeKids Smartwatch en geef je kinderen de mogelijkheid om te genieten van avontuur, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over hun veiligheid.

5. VTech KidiZoom

De VTech Kidizoom Smartwatch DX2 is een multifunctionele Smartwatch speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Kinderen kunnen foto's en video's maken en daarnaast spelen met de vele leuke spelletjes. De Smartwatch heeft een 2.4 inch kleurenscherm en is voorzien van een 3D draaischijf die kan worden gebruikt om de tijd te leren lezen. Ook kunnen kinderen hun eigen slimme horloge personaliseren met verschillende wijzerplaten, cijfers en achtergronden. De VTech Kidizoom Smartwatch is ook voorzien van twee ingebouwde spellen, waaronder een voetbalgame. Er zijn ook verschillende sportieve uitdagingen, waarmee kinderen hun mogelijkheden kunnen verbeteren en hun atletische prestaties kunnen verhogen door de verzamelde gegevens. De horloge heeft ook een pedometer en een timer, waarmee kinderen hun sportieve prestaties kunnen bijhouden. De VTech Kidizoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge is een perfecte manier om kinderen te helpen hun tijd te leren beheren en tegelijkertijd hun leven te verrijken met veel leuke spelletjes en activiteiten. De Smartwatch heeft een lange levensduur dankzij de ingebouwde batterij en is ook waterbestendig. Met de VTech Kidizoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge kunnen kinderen hun dagelijkse activiteiten bijhouden en tegelijkertijd genieten van spannende spellen en andere avonturen.

6. VUBIO Kinder Smartwatch

De VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera is een innovatieve tool die uw kinderen in staat stelt om op een veilige manier op te groeien in een steeds veranderende wereld. Deze smartwatch is uitgerust met een 2G/3G/4G simkaart waarmee uw kinderen op afstand kunnen bellen en een GPS locatiebepaling kan worden uitgevoerd. U kunt ook een SOS-knop instellen die uw kind direct naar uw telefoon of een andere contactpersoon laat bellen. Deze smartwatch is ook uitgerust met een camera waarmee uw kinderen foto's en video's kunnen maken en deze direct via een wifi-verbinding naar u kunnen versturen. De camera heeft ook een nachtvisiemodus, zodat uw kinderen in het donker kan zien. De smartwatch is verder uitgerust met verschillende games, een pedometer, een kalender, een herinneringssysteem en een alarm. U kunt ook een vooraf ingesteld tijdschema instellen, zodat uw kinderen op de juiste tijd naar bed gaan.

7. One2track Connect Go

Het GPS horloge is voorzien van een 4G SIM kaart waardoor uw kind altijd bereikbaar is. U kunt direct contact opnemen met uw kind door middel van een voice call of bericht. Met de app kunt u de locatie van uw kind op de kaart volgen en krijgt u direct een melding als hij of zij buiten de vooraf ingestelde geofence vliegt. Ook bent u altijd op de hoogte van het bewegingspatroon van uw kind. U kunt eenvoudig meerder geofences instellen zoals school, huis of vrienden. De Connect Go GPS telefoon horloge voor kinderen is niet alleen een veilige oplossing, maar ook een trendy accessoire. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een robuuste uitstraling. Het horloge is ook waterdicht, waardoor het ook bij regenachtig weer gedragen kan worden. Bovendien heeft het een lange levensduur dankzij de lange batterijduur en kan het binnen enkele minuten opgeladen worden. Met de Connect Go GPS telefoon horloge weet u altijd waar uw kind is.

8. Sanbo®

Met de SANBO i30 Kinder GPS Smartwatch krijg je meer controle over je kind. De smartwatch is erg eenvoudig te bedienen en te configureren. Je kind kan er ook mee bellen en berichten sturen. Daarnaast heb je de optie om je kind te volgen via de locatie tracking-functie. Zo weet je precies waar je kind is. Bovendien is de smartwatch voorzien van een SOS-knop, waarmee je kind direct hulp kan inroepen wanneer dat nodig is. Daarnaast heeft de smartwatch ook een stappenteller, die helpt om een gezond leven te leiden. De smartwatch is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kind de perfecte keuze kan maken die bij hem of haar past. Met de SANBO i30 Kinder GPS Smartwatch krijgt je kind een toestel met veel functies en een stevig design. Je kind kan ermee bellen, berichten sturen, zijn of haar locatie volgen, de stappenteller gebruiken en direct hulp inroepen met de SOS-knop. Het perfecte cadeau voor jouw en je kind!

9. One2track Connect NEO GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind

De Connect NEO is uitgerust met een hoogwaardig GPS systeem dat een betrouwbaar en snel signaal biedt. Met de app kunnen ouders eenvoudig het GPS-signaal van het horloge volgen. Daarnaast kunnen ouders via de app oproepen naar het horloge sturen en de locatie, snelheid en andere informatie bekijken. Het Connect NEO GPS horloge is ook uitgerust met een SOS-knop, waarmee kinderen in noodgevallen direct hulp kunnen krijgen. Het horloge is ook voorzien van een gezondheidstracker, waarmee je het activiteitenpatroon van je kind kunt volgen. Daarnaast heeft het horloge ook een gezondheidsalarm om te waarschuwen als je kind te veel beweegt of te weinig rust. Met de Connect NEO heb je altijd de controle over je kinderen en hun activiteiten. De Connect NEO is het nieuwste GPS horloge van One2track voor kinderen. Het toestel is uitgerust met een hoogwaardig GPS systeem, een SOS-knop, een gezondheidstracker en een gezondheidsalarm. Met de 4G VoLTE techniek kunnen telefoongesprekken in HD kwaliteit plaatsvinden. Ouders kunnen eenvoudig het GPS-signaal van het horloge volgen en acties uitvoeren via de app. Met deze slimme oplossing wordt het leven van kinderen en ouders een stuk makkelijker.

10. Avalue 4G Smartwatch

Met de Avalue 4G Smartwatch Kinderen Horloge Kind met GPS Tracker Camera geef je je kind of oudere dierbare extra veiligheid en jezelf rust. De smartwatch is uitgerust met een ingebouwde SIM poort waarmee je verbinding maakt met je geliefden zonder dat zij een telefoon nodig hebben. De Avalue 4G Smartwatch beschikt over tal van functies, waaronder een GPS tracker, gezondheidstracker, telefoondienst en een batterij met een levensduur van 24 uur. Je kunt videogesprekken voeren of spraakberichten naar elkaar sturen. Ook is er een SOS knop waarmee je een waarschuwingsbericht kunt sturen. Je kunt er ook voor kiezen om de smartwatch te voorzien van een camera, waarmee je de activiteiten van je kind of dierbare in de gaten kunt houden. De Avalue 4G Smartwatch biedt je dus alle functionaliteiten die je nodig hebt voor optimale veiligheid.

Veelgestelde vragen over smartwatches kinderen

De top 10 smartwatch kind doet zich voor uit fundamentele inspectie naar smartwatches kinderen die online te koop worden aangeboden op alle mogelijke sites. Klanten kunnen deze smartwatches kinderen reviewen wat plaats neemt op grote schaal. Wij verzamelen al die reviews en calculeren op deze manier welkesmartwatches kinderen als beste gereviewd worden.

Je kunt een smartwatch kind bemachtigen door naar de top 10 beste smartwatches kinderen te gaan en naar de specifieke smartwatch kind te scrollen welke je in gedachte hebt. Nadien druk je op de button: “Goedkoopste winkel” waarop je doorgeleid wordt naar een andere webwinkel met de goedkoopste optie.

Per slot van rekening is de “Beste” uiteraard een mening. Elk individu geeft gelukkig een persoonlijke opinie en de een heeft de voorkeur voor die smartwatch kind terwijl de ander juist net weer die andere smartwatch kind ambieert. Het is daarentegen een gegeven dat globaal genomen klanten de nummer 1 in onze top 10 tot beste hebben verkozen. Is deze dan ook geschikt voor jou? Dat hang aft van wat jij precies zoekt in een smartwatch kind. Wil je niet al te veel gedoe en laat ontwerp je bijvoorbeeld koud? Dan is het wellicht een idee om rekening te houden met een meer basis model zodat je ook geld bespaard. 

Ons laatste woord over smartwatches kinderen

Na het lezen van deze lijst hopen wij dat je het perfecte smartwatch kind hebt kunnen vinden. Of je nu op zoek bent naar een optie met veel opties, of naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding; er is voor iedereen wat wils. Het is belangrijk om de verschillende specificaties en functies in de gaten te houden om zo te weten te komen wat het beste bij je past. Zodra je een smartwatch kind hebt gekocht, zul je ongetwijfeld zien dat het een enorme meerwaarde kan bieden. Niet alleen leert je kind hoe hij of zij bedrijfsvoering moet bijhouden, maar het krijgt ook waardevolle informatie over gezondheid en prestaties. Ze kunnen betere leerresultaten bereiken, prestaties verbeteren en veel meer. Met de beste smartwatch voor kinderen krijg je veel meer terug dan je ervoor betaalt!

Waar je op moet letten als je een smartwatch kind wilt kopen?

Wij adviseren er goed aan te doen om je bekend te maken met het lezen van reviews alvorens een smartwatch kind eigen te maken. Op het moment dat er louter afwijzende reviews geschreven worden is een aankoop evident af te raden. Evenwel, kun je reviews ordenen op rang van nieuw naar oud. Recentere reviews hebben dikwijls meer recht van spreken dan oude reviews door het simpele feit dat smartwatches kinderen ook doorontwikkelen. Ten slotte, wat je in ogenschouw kan nemen zijn de productspecificaties. Waar ben jij naar op zoek in een smartwatch kind? Wil jij een mooi ontwerp en extra mogelijkheden in je smartwatch kind en betaal je graag een hogere prijs daarvoor? Of ben jij tevreden met basis, en gewoon functioneel die doet wat het moet doen? De opties zijn beiden aanwezig in onze top 10 dus bestudeer deze goed voordat je begint aan de bestelling.

Daarnaast is het essentieel om aandacht te besteden aan garantievoorwaarden en klantenservice. Goede ondersteuning kan doorslaggevend zijn, vooral als je investeert in technisch geavanceerdere smartwatch kind. Vergeet niet te kijken naar het retourbeleid en de beschikbaarheid van vervangende onderdelen. Een goed geĂŻnformeerde aankoop bespaart op lange termijn zowel tijd als geld.

Disclaimer: Wij vangen een kleine commissie wanneer je via onze site de button   “Goedkoopste winkel” indrukt onderaan het tekstje van een smartwatch kind in de beste top 10 en naar een  webshop wordt omgeleid om daar de smartwatch kind te bestellen. Webshops of merken betalen ons ter verduidelijking niet om smartwatches kinderen te stimuleren op onze site. De beste top 10 staan louter in de top doordat klanten deze smartwatches kinderen dusdanig hebben gereviewd.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Advies van de beroepsgamer

Via de knop “Meer over games” kom je meer te weten over wat de echte must-haves zijn op het gebieden van gamen. Dit advies komt tot stand door ervaren gamers die precies weten wat je nodig hebt. Voor hen zijn deze producten namelijk ook onmisbaar voor de ultieme game ervaring,