1. Elektronica
  2. label printer

Top 10 beste label printers van 2024

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2024

Kom je er niet uit? We kunnen je helpen! In dit artikel vind je een overzicht van de top 10 label printers die wij aanbieden in onze webshop. Van de meest betaalbare label printer tot de beste op de markt. Voor elke situatie en elk budget hebben wij de juiste label printer voor je. Laat je overtuigen door de kwaliteit en functionaliteit die deze label printers bieden en maak eenvoudig een goed oordeel. Lees nu verder en ontdek welk label printer het beste bij jou past!

Ben je benieuwd welke label printers door gamers het hoogst is gewaardeerd en daardoor een plek in onze top 10 heeft verdiend? Je ontdekt het hieronder. We hebben de nieuwste en populairste games uitvoerig geëvalueerd op aspecten als gameplay, grafische kwaliteit, verhaallijn en interactie met gebruikers. Onze top 10 is met zorg samengesteld om een breed scala aan games te bieden die verschillende soorten spelers aantrekken, van doorgewinterde strategen tot gelegenheidsspelers. Elk spel in deze lijst is uitgebreid gerecenseerd door zowel experts als de spelgemeenschap, zodat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaande en meeslepende game-ervaring.

Inhoudsopgave

Mick
Mick

Professioneel gamer

Gamer en blogger Mick brengt je up to date over laatste nieuwe en de beste game producten. Mick is zelf al jaar en dag gamer en heeft tigtallen games gespeeld, zowel als hobbyist als professional. Als blogger van GamesBuddy.nl legt hij vast welke [zn_mp_ev] er als beste gekozen zijn door de klant en daardoor in onze top 10 geëindigd zijn.

Last Updated: 10:10AM 5/6/2024

Top 10 label printers

De beste 10 label printer weerspiegelt een raadgeving aan label printers uitgaande van reviews en opinies die op het web te achterhalen zijn en geschreven door klanten voor klanten. Zo geven klanten in feite elkaar advies, want wie weet het anders beter dan de klant zelf? Uiteraard verschilt de ene mening van de andere en niet ieders favoriete label printer is terug te vinden in de top 10, maar het heeft een goed algemeen beeld en kan perfect zijn voor diegene die nog niet goed weten welke label printer ze willen kopen. De beste label printers zijn als volgt verkozen:

1. DULA Desktop A6

De XP-470B biedt een veelzijdige oplossing voor het printen van labels, waaronder verzendetiketten, barcodes, kaartetiketten en productlabels. De printer heeft een direct thermische technologie waardoor het printen van labels zeer snel gaat. Met een printsnelheid van maximaal 4,2 inch per seconde en een resolutie van 203 dpi is de printer zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De XP-470B is voorzien van een USB- en LAN-verbinding waardoor het printen van labels eenvoudig is. De printer heeft een breedte van 102 mm en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke labelsoftware waardoor het eenvoudig is om labels te ontwerpen en af te drukken. Bovendien is de printer uitgerust met een lange levensduur van de printkop waardoor de printer lange tijd betrouwbaar is.

2. DULA Labelprinter

Met de DULA XP-470B labelprinter maak je bovendien gebruik van verschillende materialen. De printer ondersteunt papier, kunststof, kunstleer, plastic, transparante folie en stof. Met de bijgeleverde software ontwerp je eenvoudig je eigen etiketten en labels en plaats je deze op de meegeleverde rol. De printer heeft een A6 formaat en je kunt deze gebruiken voor het printen van etiketten en labels in verschillende vormen en maten. De DULA XP-470B labelprinter is een professionele printer met een hoge printsnelheid en vele functionaliteiten. Deze is geschikt voor een breed scala aan materialen en je kunt er etiketten en labels van verschillende formaten mee printen. Door de handige software kun je de labels eenvoudig en snel ontwerpen en op de rol plaatsen. De printer is eenvoudig aan te sluiten op Windows, Mac OS, Linux of Unix en is daarmee uitermate geschikt voor het printen van verzendetiketten, barcodes, etiketten en labels.

3. DYMO LetraTag

Met de DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord heb je een uiterst betrouwbare en eenvoudig te bedienen labelprinter voor thuis- en kantoorgebruik. Deze labelprinter is uitgerust met een LCD-scherm van 13 karakters waarop je vooraf de lettertypes en de afdruk-effecten kunt bekijken. Het apparaat heeft een geheugen voor 9 labels en biedt twee-regelige afdrukken, 5 lettergroottes, 7 afdrukstijlen, 8 soorten kaders en 3 taalopties. Voor het afdrukken van de labels heb je geen inkt of toner nodig, en de labels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en in plastic, metalen en opstrijkbare varianten. De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord is uitgerust met een aantal handige knoppen die je helpen bij het snel en gemakkelijk maken van etiketten. Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit om stroom te besparen, en het werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). Met deze labelprinter maak je binnen een mum van tijd professionele labels die je kunt gebruiken voor het labelen van archiefmappen, opslagdozen, boeken en meer. Deze labelprinter is ideaal voor gebruik in kantoren, thuiskantoren en vele andere omgevingen.

4. Crafts&Co®

De Crafts&Co® Thermische Labelprinter heeft een stijlvol ontwerp met een minimalistisch design. Het is een portable printer die gebruik maakt van thermal label printing. Dit betekent dat er geen inkt nodig is om de labels te printen. Je schrijft de teksten met behulp van de app, die compatibel is met iOS en Android. Druk vervolgens op de knop en de portable printer print de labels uit. De printer wordt opgeladen met behulp van een USB-kabel. Batterijen zijn niet nodig. De gebruiksaanwijzing is digitaal en kan worden gedownload door de QR-code op het bijgevoegde vel papier te scannen. Daarnaast is de gratis App ook gemakkelijk te downloaden door de bijgeleverde QR code te scannen. Vergeet niet om ook de labelstickers aan te schaffen die je ook bij ons in de shop kunt vinden. De Crafts&Co® Thermische Labelprinter heeft een eenvoudige bediening en is geschikt voor thuisgebruik. Het is een betaalbare oplossing voor het printen van labels, zonder dat je inkt hoeft te kopen. De printer is ook makkelijk mee te nemen, wat het een uiterst handig apparaat maakt. Je krijgt dus een portable printer met thermal label printing techniek, een USB-kabel, een QR-code en labelstickers. Kortom, een veelzijdige en multifunctionele printer die veelzijdig en eenvoudig te gebruiken is.

5. DYMO LetraTag

De DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth is de perfecte oplossing voor het organiseren van uw huis of kantoor. Met deze kleine, draadloze printer kunt u labels maken met uw smartphone of tablet en deze rechtstreeks afdrukken. De LetraTag 200B labelmaker past in uw tas en is binnen enkele seconden klaar voor gebruik, dankzij de draadloze bluetoothtechnologie. Uw labels worden geprint op originele LetraTag-labels die worden geleverd in een externe cassette gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De papieren labels hebben een FSC-keurmerk en zijn ideaal voor het labelen van alle soorten items, van de keuken, badkamer of kinderkamer tot uw thuiskantoor of hobbyhoek. U kunt zelfs kinderkleding en rugzakken labelen met de opstrijkbare LetraTag-textiellabels. In deze bestelling is 1 witte papieren LetraTag-labeltape inbegrepen. Met deze labelprinter kunt u ook gebruik maken van het energiebesparende 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop) dat u helpt 42% minder energie te verbruiken in vergelijking met het gemiddelde gewicht van de LetraTag 100T en 100H. De DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth biedt de ultieme oplossing voor het organiseren van uw huis of kantoor. Maak labels met uw smartphone of tablet en druk deze direct af. Deze draadloze labelmaker is klein genoeg om mee te nemen en binnen enkele seconden klaar voor gebruik dankzij de draadloze bluetoothtechnologie. De originele LetraTag-labels die worden geleverd in een externe cassette van 100% gerecyclede materialen zijn voorzien van een FSC-keurmerk. Deze papieren labels zijn ideaal voor het labelen van allerlei items, van de keuken, badkamer of kinderkamer tot uw thuiskantoor of hobbyhoek. U kunt ook kinderkleding en rugzakken labelen met de opstrijkbare LetraTag-textiellabels. In deze bestelling is 1 witte papieren LetraTag-labeltape inbegrepen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het energiebesparende 4.

6. DYMO Omega Lettertang

De DYMO Omega lettertang is de perfecte oplossing voor het organiseren van uw keuken of thuisadministratie. Met het unieke Soft-Grip handvat, heeft u extra comfort, gebruiksgemak en prestatie. De labels zijn makkelijk te plaatsen, snel te snijden en de achterstrip kan eenvoudig worden verwijderd. De lettertang drukt moeiteloos letters, cijfers en symbolen zonder batterijen. De lettertape is 9mm breed en beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Met de start/stopmarkeringen kunt u de tekst eenvoudig centreren. Ook de kinderen kunnen de lettertang gebruiken. Een grote plus is dat er al een 9mm brede DYMO lettertape aanwezig is. De scherpe, witte tabgesneden karakters hebben een afdrukhoogte van 3,7mm. Met het intuïtieve "draai- en klik" systeem, is het plaatsen van de cassettes eenvoudiger dan ooit. Geniet van een eenvoudig en comfortabel labelen met de DYMO Omega lettertang!

7. Labelprinter

Deze labelprinter is voorzien van een gebruiksvriendelijk LCD-scherm en knoppen die u helpen de juiste labels te printen. Verander de labelgrootte met een druk op de knop van 3,5/6/9/12 mm en het scherm toont de juiste instellingen. De printer is voorzien van TZe-tapes die voorzien zijn van een kras- en waterbestendig ontwerp, waardoor labels lange tijd leesbaar en duurzaam blijven. Met de 177 symbolen kunt u professionele labels maken die aan uw vereisten voldoen. De PT-H107B is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en overal gebruikt kan worden. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat u zonder zorgen labels kunt maken, waar u ook bent. De printer is daarnaast voorzien van een ingebouwde cutter waarmee u eenvoudig labels kunt afsnijden. Met deze labelprinter kunt u zichzelf bevrijden van de chaos die ontstaat door ongeordende items.

8. DYMO LabelManager

Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker heeft u de perfecte draagbare labelprinter met AZERTY-toetsenbord. De slimme functies maken het eenvoudig om labels met professionele kwaliteit te maken. U kunt uw tekst invoeren met het AZERTY-toetsenbord, waarbij u kunt kiezen uit 6 lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen. Bovendien is de labelprinter draagbaar, lichtgewicht en energiezuinig omdat deze automatisch wordt uitgeschakeld als deze niet in gebruik is. Deze labelprinter wordt geleverd met een D1-labeltape (12 mm) die bestand is tegen oliën, water en chemicaliën. Deze tape is ook geschikt voor het afdrukken van kabels, glazen buizen, potten, dozen, batterijen en andere lastige oppervlakken. Bovendien is het een universele tape met een breed scala aan kleuren, waaronder zwart op wit, zwart op transparant, wit op transparant, gekleurd op wit en gekleurd op transparant. U kunt de kleur van de tape eenvoudig aanpassen om labels te maken die eruit zien zoals u dat wilt.

9. DYMO LabelWriter

De gemakken van de DYMO LabelWriter 550 Labelprinter gaan nog verder. U kunt labels maken van verschillende soorten materialen, zoals plastic, karton, papier en metaal. U kunt labels in verschillende formaten afdrukken, van standaard adreslabels tot kleine labels van 0.5 inch. U kunt hiermee labels maken voor kantoor, post, verzending, etikettering en meer. Daarnaast is de LabelWriter 550 geschikt voor het afdrukken van meerdere labels tegelijk, waardoor u tijd bespaart. De gratis DYMO Label Software helpt u om mooie labels te ontwerpen en af te drukken.

10. DYMO LabelManager

Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u perfecte, professionele etiketten maken. Het apparaat biedt zes lettergroottes, acht tekststijlen en meer dan 200 symbolen om uit te kiezen. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht is de labelmaker eenvoudig mee te nemen. U kunt de printer overal gebruiken dankzij de grote batterijduur. Bovendien wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld als deze niet in gebruik is. De LabelManager 160 heeft ook een QWERTY-toetsenbord dat is voorzien van een gebruiksvriendelijke lay-out, waardoor het gemakkelijk is om tekst op te maken. U kunt ook gebruik maken van de sneltoetsen voor een snelle opmaak. Bovendien wordt de labelmaker geleverd met D1-labeltape (12 mm) en een gebruiksvriendelijke handleiding. Met deze labelprinter bent u klaar om uw stempel op de wereld te drukken!

Veelgestelde vragen over label printers

De top 10 label printer doet zich voor uit fundamentele inspectie naar label printers die online te koop worden aangeboden op alle mogelijke sites. Klanten kunnen deze label printers reviewen wat plaats neemt op grote schaal. Wij verzamelen al die reviews en calculeren op deze manier welkelabel printers als beste gereviewd worden.

Je kunt een label printer bemachtigen door naar de top 10 beste label printers te gaan en naar de specifieke label printer te scrollen welke je in gedachte hebt. Nadien druk je op de button: “Goedkoopste winkel” waarop je doorgeleid wordt naar een andere webwinkel met de goedkoopste optie.

Per slot van rekening is de “Beste” uiteraard een mening. Elk individu geeft gelukkig een persoonlijke opinie en de een heeft de voorkeur voor die label printer terwijl de ander juist net weer die andere label printer ambieert. Het is daarentegen een gegeven dat globaal genomen klanten de nummer 1 in onze top 10 tot beste hebben verkozen. Is deze dan ook geschikt voor jou? Dat hang aft van wat jij precies zoekt in een label printer. Wil je niet al te veel gedoe en laat ontwerp je bijvoorbeeld koud? Dan is het wellicht een idee om rekening te houden met een meer basis model zodat je ook geld bespaard. 

Ons laatste woord over label printers

Met deze top 10 producten hebben we een flinke stap gezet om u te helpen bij het kiezen van de juiste label printer. Voor een flinke dosis informatie zit u zeker goed met deze lijst. U kunt aan de hand van de kwaliteiteisen de opties afwegen en uiteindelijk de beste label printer uitkiezen. Het maken van professionele labels wordt een stuk gemakkelijker na de aankoop van de juiste label printer. Een kwestie van de juiste keuze maken uit deze top 10. U kunt ervan uitgaan dat al deze producten voldoen aan de kwaliteiteisen die u zoekt. Neem alle opties even door voordat u een aankoop doet en neem de reviews door. Als u aan alle kwaliteiteisen voldoet, kunt u er vanuit gaan dat u er geen spijt van zal krijgen. En voordat u het weet, heeft u al een professionele label printer in huis.

Waar je op moet letten als je een label printer wilt kopen?

Wij adviseren er goed aan te doen om je bekend te maken met het lezen van reviews alvorens een label printer eigen te maken. Op het moment dat er louter afwijzende reviews geschreven worden is een aankoop evident af te raden. Evenwel, kun je reviews ordenen op rang van nieuw naar oud. Recentere reviews hebben dikwijls meer recht van spreken dan oude reviews door het simpele feit dat label printers ook doorontwikkelen. Ten slotte, wat je in ogenschouw kan nemen zijn de productspecificaties. Waar ben jij naar op zoek in een label printer? Wil jij een mooi ontwerp en extra mogelijkheden in je label printer en betaal je graag een hogere prijs daarvoor? Of ben jij tevreden met basis, en gewoon functioneel die doet wat het moet doen? De opties zijn beiden aanwezig in onze top 10 dus bestudeer deze goed voordat je begint aan de bestelling.

Daarnaast is het essentieel om aandacht te besteden aan garantievoorwaarden en klantenservice. Goede ondersteuning kan doorslaggevend zijn, vooral als je investeert in technisch geavanceerdere label printer. Vergeet niet te kijken naar het retourbeleid en de beschikbaarheid van vervangende onderdelen. Een goed geïnformeerde aankoop bespaart op lange termijn zowel tijd als geld.

Disclaimer: Wij vangen een kleine commissie wanneer je via onze site de button   “Goedkoopste winkel” indrukt onderaan het tekstje van een label printer in de beste top 10 en naar een  webshop wordt omgeleid om daar de label printer te bestellen. Webshops of merken betalen ons ter verduidelijking niet om label printers te stimuleren op onze site. De beste top 10 staan louter in de top doordat klanten deze label printers dusdanig hebben gereviewd.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Advies van de beroepsgamer

Via de knop “Meer over games” kom je meer te weten over wat de echte must-haves zijn op het gebieden van gamen. Dit advies komt tot stand door ervaren gamers die precies weten wat je nodig hebt. Voor hen zijn deze producten namelijk ook onmisbaar voor de ultieme game ervaring,