1. Audiovisueel
  2. draadloze toetsenbord

Top 10 beste draadloze toetsenborden van 2024

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2024

Heb je al van een draadloos toetsenbord gehoord? De snelheid waarmee je zonder kabels werken, heeft onze aandacht gevangen. Na veel onderzoek kunnen wij je garanderen dat de top 10 draadloze toetsenbord die we aanbieden op onze webshop de hoogste kwaliteit hebben. Het mooie is dat je makkelijk een keuze kunt maken, omdat we alle draadloze toetsenbord voor je op een lijst hebben gezet. Maar pas op, voordat je koopt. We geven je graag wat informatie over de kwaliteit van de toetsenborden. Dus lees snel verder!

Ben je benieuwd welke draadloze toetsenborden door gamers het hoogst is gewaardeerd en daardoor een plek in onze top 10 heeft verdiend? Je ontdekt het hieronder. We hebben de nieuwste en populairste games uitvoerig geëvalueerd op aspecten als gameplay, grafische kwaliteit, verhaallijn en interactie met gebruikers. Onze top 10 is met zorg samengesteld om een breed scala aan games te bieden die verschillende soorten spelers aantrekken, van doorgewinterde strategen tot gelegenheidsspelers. Elk spel in deze lijst is uitgebreid gerecenseerd door zowel experts als de spelgemeenschap, zodat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaande en meeslepende game-ervaring.

Inhoudsopgave

Mick
Mick

Professioneel gamer

Gamer en blogger Mick brengt je up to date over laatste nieuwe en de beste game producten. Mick is zelf al jaar en dag gamer en heeft tigtallen games gespeeld, zowel als hobbyist als professional. Als blogger van GamesBuddy.nl legt hij vast welke [zn_mp_ev] er als beste gekozen zijn door de klant en daardoor in onze top 10 geëindigd zijn.

Last Updated: 10:10AM 5/6/2024

Top 10 draadloze toetsenborden

De beste 10 draadloze toetsenbord weerspiegelt een raadgeving aan draadloze toetsenborden uitgaande van reviews en opinies die op het web te achterhalen zijn en geschreven door klanten voor klanten. Zo geven klanten in feite elkaar advies, want wie weet het anders beter dan de klant zelf? Uiteraard verschilt de ene mening van de andere en niet ieders favoriete draadloze toetsenbord is terug te vinden in de top 10, maar het heeft een goed algemeen beeld en kan perfect zijn voor diegene die nog niet goed weten welke draadloze toetsenbord ze willen kopen. De beste draadloze toetsenborden zijn als volgt verkozen:

1. Draadloos Toetsenbord

Met het draadloze toetsenbord van Nomfy heb je een onmisbare tool voor al je apparaten. Deze universele draadloze toetsenbord is perfect voor het maken van aantekeningen tijdens het reizen, gemakkelijk typen op je smart TV of het maken van je college aantekeningen op je tablet. Het draadloze toetsenbord is compact en elegant zwart. Hierdoor is het toetsenbord gemakkelijk mee te nemen en past het bij de andere apparaten waar je het voor gaat gebruiken. Het draadloze toetsenbord is van hoge kwaliteit waardoor er geen vertraging is tussen het typen en de letters die op het scherm verschijnen. Ook heeft het draadloze toetsenbord van Nomfy een slaapstand waardoor deze zeer lang mee gaat. Gebruik het draadloze toetsenbord met al je apparaten die bluetooth ondersteunen waaronder Samsung, Apple en LG en je bent klaar om te typen. Met het draadloze toetsenbord van Nomfy heb je een onmisbare tool in handen. Dit zwartte draadloze toetsenbord is klein en compact, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Het draadloze toetsenbord is van hoge kwaliteit en werkt met bluetooth. Hierdoor kan je het bruikbaar maken voor alle apparaten die bluetooth ondersteunen, waaronder Samsung, Apple en LG. Het draadloze toetsenbord heeft een slaapstand waardoor deze zeer lang meegaat. Daarnaast is het elegant zwart, waardoor het draadloze toetsenbord past bij de andere apparaten waar je het voor gaat gebruiken. Gebruik het draadloze toetsenbord voor het maken van aantekeningen tijdens het reizen, typen op je smart TV of het maken van je college aantekeningen op je tablet. Met het draadloze toetsenbord van Nomfy ben je klaar om te typen.

2. Draadloos Toetsenbord Universeel

Dit draadloos toetsenbord van Nomfy is een musthave voor iedereen die veel onderweg werkt. Met dit draadloze toetsenbord ben je altijd voorbereid voor het maken van aantekeningen of het typen op je tablet of afstandsbediening. Dit draadloos toetsenbord is klein, compact en komt in een elegant wit design. Het draadloze toetsenbord is universeel en werkt op alle apparaten die bluetooth ondersteunen. Door de hoge kwaliteit en de slaapstand gaat het draadloze toetsenbord van Nomfy erg lang mee. Dus waar wacht je nog op? Koop nu je draadloze toetsenbord voor een optimale werkervaring. Met het draadloos toetsenbord van Nomfy ben je altijd voorbereid. Het toetsenbord is klein en compact zodat je het makkelijk mee kunt nemen als je onderweg bent. Het draadloos toetsenbord is universeel en werkt met alle apparaten die bluetooth ondersteunen. Met dit toetsenbord is typen op je tablet of afstandsbediening een fluitje van een cent. Het draadloos toetsenbord is van hoge kwaliteit, waardoor er geen vertraging is tussen het typen en de letters die verschijnen op het scherm. Daarnaast heeft het draadloos toetsenbord van Nomfy een slaapstand waardoor de batterij langer meegaat. Het toetsenbord is elegant wit en past bij al je apparaten. Koop nu dit draadloos toetsenbord voor een optimale werkervaring!

3. Trust Ody Draadloos

Met het Trust Ody draadloos toetsenbord stil QWERTY heb je een product dat comfortabel in gebruik is. De toetsen zijn verdeeld over een normaal formaat en het toetsenbord is vormgegeven met een ergonomisch design waardoor je gemakkelijker en meer comfortabel kunt werken. Het toetsenbord beschikt over een stille modus waardoor je geen overlast ervaart door het typen. Daarnaast heeft het Trust Ody draadloos toetsenbord stil QWERTY ook een speciale media-modus waarmee je direct toegang krijgt tot volume, geluidsinstellingen en media-apps. Je hebt ook een handige aan/uit schakelaar waarmee je het toetsenbord kunt uitschakelen als je het even niet nodig hebt. Het toetsenbord is ook voorzien van een energiezuinige modus waardoor je langer kunt genieten van deze draadloze toetsenbord.

4. Phreeze™

De Phreeze draadloze toetsenbord en muis set + USB ontvanger biedt de perfecte oplossing voor langdurig gebruik van de computer. De ergonomische vorm en lichte toetsaanslag zorgen ervoor dat je comfortabel en efficiënt kunt werken. De set is geschikt voor Windows, MacOS, iOS en Android. Met de morsbestendige toetsen en optische muis werk je accuraat en heb je geen last van kramp of spierpijn. De batterijen van het toetsenbord en muis gaan respectievelijk 24 maanden en 12 maanden mee. Met de handige functietoetsen open je direct je mail, verander je van scherm of beheer je de volume. Geniet van de Phreeze upgrade en laat je verrassen door de kwaliteit, service en garantievoorwaarden.

5. Ultra Slim Draadloos Toetsenbord

De ergonomische lay-out zorgt ervoor dat je met gemak je werkzaamheden kunt uitvoeren. De toetsen zijn eenvoudig in gebruik en hebben een soepele aanraking. Het scissor-switch ontwerp zorgt voor een geruisloze ervaring, waardoor je je werk efficiënt uit kunt voeren. Typ moeiteloos op het Ultra Slim draadloze toetsenbord van Avalue. Met de laatste Bluetooth 5.0 technologie koppel je het toetsenbord binnen 3 seconden aan je laptop. Geniet van het slanke design dat mooi staat achter iedere laptop en neem het makkelijk mee op reis. Met de stand-by modus blijft de batterij lang mee en typ je de hele dag door. Het ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat je met gemak je werkzaamheden kunt uitvoeren. De toetsen zijn eenvoudig in gebruik en hebben een soepele aanraking. Met het scissor-switch ontwerp geniet je van een geruisloze typervaring. Kies voor het Ultra Slim draadloze toetsenbord van Avalue voor een ongeëvenaarde ervaring. Typ moeiteloos met het Ultra Slim draadloze toetsenbord van Avalue. Met de nieuwste Bluetooth 5.0 technologie koppel je het toetsenbord binnen 3 seconden aan je laptop. Het slanke design staat mooi achter iedere laptop en neem je gemakkelijk mee op reis. Geniet van de stand-by modus waarmee je de hele dag kunt typen. Het ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat je je werkzaamheden moeiteloos kunt uitvoeren. Met de toetsen die eenvoudig in gebru.

6. Draadloos Toetsenbord

Het draadloos toetsenbord is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, waarmee het een lange levensduur heeft. Het is ook ontworpen met een antislip-oppervlak, waardoor het op bijna elke vlakke ondergrond stevig blijft staan. Het keyboard is ook voorzien van een QWERTY-indeling, waarmee u eenvoudig en snel kunt typen. Dit draadloos toetsenbord biedt de perfecte oplossing voor het gemakkelijk en comfortabel typen van alle soorten documenten, berichten en emails. Met een lange batterijduur kunt u er zeker van zijn dat het toetsenbord uw dagelijkse werkzaamheden aankan. En als het toetsenbord leeg is, laad het dan eenvoudig op via de meegeleverde USB-kabel. Dit universele draadloze toetsenbord is de ideale keuze voor het gemakkelijk en comfortabel typen van alle soorten documenten, berichten en emails. Het stijlvolle, zilverkleurige toetsenbord is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, ergonomisch ontworpen en heeft een antislip-oppervlak. Het geavanceerde Bluetooth V3.0 technologie heeft een werkbereik van liefst 10 meter en het toetsenbord heeft een lange batterijduur. Het is ook voorzien van een QWERTY-indeling, waardoor u eenvoudig en snel kunt typen. Met de meegeleverde USB-kabel kunt u het toetsenbord eenvoudig opladen.

7. Logitech MX Keys

Daarnaast heeft de Logitech MX Keys een slimme verlichting die automatisch wordt aangepast aan de omgeving en de helderheid aanpast. De achtergrondverlichting zorgt ervoor dat het toetsenbord gebruiksvriendelijker wordt. De verlichting reageert ook op je bewegingen, waardoor het toetsenbord bijna vanzelf aan en uit gaat. Verder heeft het toetsenbord een QWERTY ISO-indeling en een verlengde shift-toets. Met deze functie kun je makkelijker de hoofdletters typen. Je hebt ook toegang tot veel speciale karakters en symbolen, wat ideaal is als je programmeert of codes schrijft. De toetsen zijn ook voorzien van een speciale coating, waardoor je toetsenbord veel langer meegaat. Kortom, de Logitech MX Keys is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en duurzaam toetsenbord. Met zijn slimme verlichting, Perfect-stroke toetsen en QWERTY ISO-indeling, wordt het typen een stuk makkelijker. Deze draadloze toetsenbord is perfect voor elke professionele gebruiker.

8. Apple Magic Keyboard

Het Apple Magic Keyboard draadloos toetsenbord QWERTY /zilver is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een prettig en nauwkeurig toetsenbord. Het is draadloos, heeft een lange levensduur van de batterij, een gemakkelijke adaptatie aan je Mac en heeft bovendien toetsen voor multimedia. Het is ideaal om te gebruiken als je zowel je werk als entertainment wilt verrichten op je laptop. Het toetsenbord heeft een dun, licht ontwerp dat je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Bovendien is het geschikt voor links- en rechtshandigen omdat het dezelfde toetsenopstelling heeft aan beide zijden. Dankzij de meegeleverde USB-C-naar-Lightning-kabel kun je het toetsenbord gemakkelijk aansluiten op je Mac. Kortom, dit is een uitstekend toetsenbord dat je vele jaren plezier zal geven.

9. Logitech MX

De Logitech MX Mechanical biedt je ultieme prestaties. De toetsenborden hebben een uniek ontwerp dat gebaseerd is op kracht en precisie. Het toetsenbord is voorzien van een speciaal gemonteerde QWERTY-layout met ISO-indeling. Hierdoor krijg je een meer nauwkeurige, precieze bediening. Om je het beste uit het toetsenbord te halen, is het voorzien van speciale comfortfuncties, zoals een ergonomisch gevormd handpalmsteun dat je handen langer soepel houdt en een draaibare volumeregelaar die je het beste geluid geeft. Het Logitech MX Mechanical is ook uitgerust met een robuuste USB-verbindingskabel die je toetsenbord op verschillende apparaten aansluit. Bovendien wordt het toetsenbord geleverd met een USB-ontvanger waarmee je draadloos verbinding kunt maken met je apparaten.

10. Logitech Draadloos Toetsenbord

Het toetsenbord is voorzien van 8 speciale toetsen voor snelle toegang tot internet, e-mail, media-spelers, etc. Deze toetsen zijn gemarkeerd met een pictogram, zodat je meteen weet welke toets je nodig hebt. Het Logitech K270 draadloze toetsenbord is ook voorzien van een afneembaar palm-steun, waardoor je optimaal kunt typen. Daarnaast heeft het toetsenbord een lange batterijduur van 24 maanden dankzij de energiebesparende technologie. Het Logitech K270 draadloze toetsenbord is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig, draadloos toetsenbord met een ISO-indeling. De 8 speciale toetsen maken het gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot internet, e-mail, media-spelers, etc. Daarnaast heeft het toetsenbord een lange batterijduur, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je het toetsenbord regelmatig opnieuw moet opladen. Bovendien is het toetsenbord voorzien van een afneembaar palm-steun, zodat je optimaal kunt typen. Kortom, met het Logitech K270 draadloze toetsenbord heb je direct toegang tot alles wat je nodig hebt en kun je comfortabel typen.

Veelgestelde vragen over draadloze toetsenborden

De top 10 draadloze toetsenbord doet zich voor uit fundamentele inspectie naar draadloze toetsenborden die online te koop worden aangeboden op alle mogelijke sites. Klanten kunnen deze draadloze toetsenborden reviewen wat plaats neemt op grote schaal. Wij verzamelen al die reviews en calculeren op deze manier welkedraadloze toetsenborden als beste gereviewd worden.

Je kunt een draadloze toetsenbord bemachtigen door naar de top 10 beste draadloze toetsenborden te gaan en naar de specifieke draadloze toetsenbord te scrollen welke je in gedachte hebt. Nadien druk je op de button: “Goedkoopste winkel” waarop je doorgeleid wordt naar een andere webwinkel met de goedkoopste optie.

Per slot van rekening is de “Beste” uiteraard een mening. Elk individu geeft gelukkig een persoonlijke opinie en de een heeft de voorkeur voor die draadloze toetsenbord terwijl de ander juist net weer die andere draadloze toetsenbord ambieert. Het is daarentegen een gegeven dat globaal genomen klanten de nummer 1 in onze top 10 tot beste hebben verkozen. Is deze dan ook geschikt voor jou? Dat hang aft van wat jij precies zoekt in een draadloze toetsenbord. Wil je niet al te veel gedoe en laat ontwerp je bijvoorbeeld koud? Dan is het wellicht een idee om rekening te houden met een meer basis model zodat je ook geld bespaard. 

Ons laatste woord over draadloze toetsenborden

Het is fijn om een draadloos toetsenbord te hebben dat je gemakkelijk mee kunt nemen. Met de top 10 lijst hierboven weet je in Ă©Ă©n oogopslag welke producten aan je kwaliteitseisen voldoen. Nu weet je natuurlijk niet precies welk toetsenbord je moet kiezen van de lijst, maar hierdoor kun je wel een goede keuze maken. We hopen dat je nu een beter beeld hebt van wat je zoekt en dat je een draadloos toetsenbord vindt dat helemaal bij je past. Als je de juiste keuze maakt, ben je verzekerd van een fijne ervaring met je draadloze toetsenbord. Laat je dus vooral niet tegenhouden bij het doen van je boodschappen!

Waar je op moet letten als je een draadloze toetsenbord wilt kopen?

Wij adviseren er goed aan te doen om je bekend te maken met het lezen van reviews alvorens een draadloze toetsenbord eigen te maken. Op het moment dat er louter afwijzende reviews geschreven worden is een aankoop evident af te raden. Evenwel, kun je reviews ordenen op rang van nieuw naar oud. Recentere reviews hebben dikwijls meer recht van spreken dan oude reviews door het simpele feit dat draadloze toetsenborden ook doorontwikkelen. Ten slotte, wat je in ogenschouw kan nemen zijn de productspecificaties. Waar ben jij naar op zoek in een draadloze toetsenbord? Wil jij een mooi ontwerp en extra mogelijkheden in je draadloze toetsenbord en betaal je graag een hogere prijs daarvoor? Of ben jij tevreden met basis, en gewoon functioneel die doet wat het moet doen? De opties zijn beiden aanwezig in onze top 10 dus bestudeer deze goed voordat je begint aan de bestelling.

Daarnaast is het essentieel om aandacht te besteden aan garantievoorwaarden en klantenservice. Goede ondersteuning kan doorslaggevend zijn, vooral als je investeert in technisch geavanceerdere draadloze toetsenbord. Vergeet niet te kijken naar het retourbeleid en de beschikbaarheid van vervangende onderdelen. Een goed geĂŻnformeerde aankoop bespaart op lange termijn zowel tijd als geld.

Disclaimer: Wij vangen een kleine commissie wanneer je via onze site de button   “Goedkoopste winkel” indrukt onderaan het tekstje van een draadloze toetsenbord in de beste top 10 en naar een  webshop wordt omgeleid om daar de draadloze toetsenbord te bestellen. Webshops of merken betalen ons ter verduidelijking niet om draadloze toetsenborden te stimuleren op onze site. De beste top 10 staan louter in de top doordat klanten deze draadloze toetsenborden dusdanig hebben gereviewd.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Advies van de beroepsgamer

Via de knop “Meer over games” kom je meer te weten over wat de echte must-haves zijn op het gebieden van gamen. Dit advies komt tot stand door ervaren gamers die precies weten wat je nodig hebt. Voor hen zijn deze producten namelijk ook onmisbaar voor de ultieme game ervaring,